The art of excelence

Multi-Hearse

De multi-inzetbare staatsieauto​

Budget Hearses introduceert met de Multi-Hearse lijn een compleet nieuwe beleving van waardig staatsievervoer. Bestaande uit verschillende modellen, die multi-inzetbaar zijn als zowel staatsieauto en overbrengauto.

Ontdek hoe authentieke stijl en klasse hand in hand gaan met flexibiliteit, vernuft en duurzaamheid. Maak kennis met de multi-functionele modellen van de Multi-Hearse lijn.

Multi-Hearse

Meer uitstraling en klasse​

Beeldt u zich eens in; Eén rouwauto die multi-inzetbaar is voor elke vorm van uitvaartvervoer.

Een Multi-Hearse model blinkt uit in traditioneel en vertrouwd design en multifunctionele mogelijkheden met ongekend veel voordelen. En met de e-Hearse variant bieden we ook duurzame vervoersmogelijkheden, tot aan 100% elektrisch rijden.

Een Multi-Hearse staatsieauto voorziet in een toekomst van multifunctionele en duurzame modellen voor uitvaartvervoer.  Eén stijlvolle staatsieauto, die ook snel en eenvoudig is in te zetten als overbrengauto, bloemenauto of materialenauto.

De Multi-Hearse modellen zijn ruim genoeg zodat verlengen van het carrosserie niet meer nodig is. Wat zorgt voor een lage foodprint, enorm kostenbesparend is en kans op technische storingen sterk verkleind.

Met onze Multi-Hearse modellen zetten we naast multifunctionaliteit ook in op duurzame mobiliteitsoplossingen. Gelukkig kan Budget Hearses u met de Multi e-Hearse modellen ook volledig ontzorgen.

Dankzij onze nauwe samenwerking met energiebedrijf ENGIE hoeft u zich dan ook geen enkele zorgen te maken over duurzaam rijden, opladen via laadpalen en onderhoud.

Wij regelen en verzorgen alles rondom de laadpalen, laadpassen en indien gewenst de zonnepanelen.

Chrysler Pacifica

Landau uitvoering

Vaste inrichting

Chrysler Pacifica

Vaak geeft het exterieur van een staatsieauto de doorslag in het maken van een keuze, maar waarom op voorhand al keuzes moeten maken op faciliteiten?

Waarom niet kiezen voor én dat stijlvolle design én flexibele inzetbaarheid. Met de Chrysler Pacifica kiest u voor multi-inzetbaar staatsievervoer dat altijd past bij uw keuze.

De Chrysler Pacifica maakt het mogelijk om het afscheid van een dierbare tot in detail uiterst persoonlijk in te vullen. Het grote voordeel van een Multi-Hearse uit zich dan ook in twee richtingen, zowel voor u als ondernemer als voor het gepersonaliseerd aanbod voor uw klanten.

Met de Chrysler Pacifica bent u in het bezit van een staatsieauto die voor meerdere functies inzetbaar is. Bovendien excelleert deze multi-inzetbare Pacifica in de waardige stijl die u van een staatsieauto mag verwachten.

Kom alles te weten

Over waardig en multifunctioneel staatsievervoer

Meer weten over de klasse van een Multi-Hearse?

Kom zelf alle geweldige modellen, hun multifunctionaliteit en waardigheid als staatsievervoer bewonderen. We laten u de modellen graag zien, informeren u over de mogelijke opties, het onbezorgd elektrisch rijden en de beste afnamemogelijkheden. Uiteraard bent u welkom voor een testrit, maar we komen ook graag bij u langs.

Multi-Hearse: Waardig en multifunctioneel staatsievervoer

Mercedes Benz V klasse

Mercedes Benz EQV

De Mercedes Benz EQV is 100% emissievrij en heeft een actieradius tot 355 km. De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 100 kWh en deze e-Hearse kan in 45 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

Dankzij onze nauwe samenwerking met energiebedrijf ENGIE kunnen wij u op alle niveaus een integraal pakket aan oplossingen bieden voor e-Mobility. Van het adviseren en bijstaan in elektrisch staatsievervoer en alle toebehoren tot het volledig ontzorgen in laadoplossingen, duurzaam rijden én onderhouden. Budget Hearses zorgt en verzorgt onder andere de laadpalen, laadpassen en indien gewenst de zonnepanelen.

Het rijden en onderhouden van een Multi-Hearse onbetaalbaar? Integendeel! Naast eerdergenoemde pluspunten van de multi-inzetbaarheid, levert het niet hoeven verlengen en uitbouwen van de Mercedes Benz V-Klasse en Mercedes Benz EQV nog meer voordelen op.

De grote kostenpost van het ombouwen valt volledig weg en ook de kans op nevenschade verdwijnt. Maar nog mooier, een Multi-Hearse is vanwege de originele wendbaarheid ook prima te besturen door de nabestaanden. De ‘laatste rit’ van een dierbare zelf mogen rijden maakt een waardig afscheid ook een echt persoonlijk afscheid.

Mercedes Benz V klasse

We laten u graag kennismaken met de Mercedes Benz V-Klasse.

Optimaal én multi-inzetbaar bij alle vormen van uitvaartvervoer. Een fascinerend en compleet design, dat zich tot in detail op zowel uw wensen als die van uw klant laat afstemmen.

Onze Mercedes Benz V-Klasse is méér dan een staatsieauto, het is een Multi-Hearse.

Een perfecte harmonie van waarde en waardigheid. In zowel het interieur als het exterieur. De Mercedes Benz V-Klasse is stijlvol samengebracht tot een hoogwaardige en luxe multi-inzetbare staatsieauto.

Een uitgebreid scala aan mogelijkheden dankzij de geavanceerde technieken, die het mogelijk maken de auto naar wens in te richten.

Ook een proefrit aan huis is mogelijk!

Wil je meer weten over de Multi-Hearse?

it’s more than a Hearse!

Driek van Erpstraat 39

NL-5341 AK Oss

Telefoonnummer

+31 (0)636538327

YouTube

Ga naar YouTube

Translate »