Binnenkort kunt u bij Budget Hearses terecht voor het kopen of leasen van een unieke elektrische rouwauto.

Onze rouw-Tesla’s rollen namelijk al in de eerste helft van 2023 de fabriek uit. Het basismodel van deze duurzame volledig elektrische begrafenisauto is inmiddels klaar en de eerste mallen voor de productie zijn getrokken.

2023 belooft een bijzonder jaar te worden voor Budget Hearses. Wij maken met de lancering van de rouw-Tesla een belangrijke volgende stap in het proces naar duurzame uitvaarten. Afgelopen jaar brachten we al drie elektrische Multi Hearses op de markt: de Mercedes Benz EQV, de Mercedes Benz E-Tourer en de Chrysler Pacifica Plug-In Hybride. Het beschikbaar komen van de rouw-Tesla in 2023 zal een nieuwe duurzame mijlpaal betekenen.

Glanzend van trots

De bouw van de eerste rouw-Tesla die onze klanten vanaf 2023 kunnen kopen of leasen is in volle gang. Na het maken van de mallen op basis van een voorbeeldmodel, kunnen de panelen van de volgende elektrische rouwauto’s in polyester worden gefabriceerd. We kijken reikhalzend uit naar het moment waarop onze eerste verlengde Tesla-lijkauto glanzend van trots en geruisloos uit de werkplaats komt rijden, klaar voor verkoop of lease aan een uitvaartbedrijf.

Verlengde vloer

De rouw-Tesla van Budget Hearses is een betaalbare en uiterst kostenefficiënte, tijdloze, complete en comfortabele elektrische begrafenisauto. Hij is gebaseerd op de Tesla Model 3 en door zijn verlenging en ombouw geschikt gemaakt als lijkauto. De bestuurder heeft zodoende de beschikking over een ruime cabine en de vloer is verlengd zodat iedere uitvaartkist erin past.

Onze elektrische corbillard oogt even gracieus als modern dankzij het doortrekken van de oorspronkelijke Tesla-lijnen in het achter-compartiment, de vloeiend oplopende daklijn, de rechte stand van de achterklep en moderne interieur.

Leasen voor € 999,- per maand

De rouw-Tesla is ontwikkeld op basis van grondig onderzoek naar de belangrijkste behoeften op het gebied van duurzaam rouwvervoer en welke auto het beste bij die behoeften aansluit. De Tesla kwam als beste optie uit de bus. Belangrijke argumenten hiervoor zijn de grote actieradius, de betrouwbare, bewezen techniek, de mooie belijning en de naamsbekendheid van het merk. Daarbij kunnen onze klanten de rouw-Tesla kopen (of leasen) voor een zeer concurrerende prijs; de nieuwe Tesla rouwauto is er al vanaf € 999,- / maand.

Verduurzamen noodzakelijk

Een ander, minstens zo belangrijk argument om de rouw-Tesla te ontwikkelen, is het besef dat de uitvaartbranche versneld moet verduurzamen. Zo besloot de EU onlangs dat emissievrije auto’s verplicht zijn vanaf 2035. De overheid zal auto’s met een brandstofmotor naar verwachting dan ook steeds zwaarder gaan belasten. Ook vanuit nabestaanden en verzekeraars neemt de druk op uitvaartondernemers toe om zo klimaat- en milieuvriendelijk mogelijke begrafenissen en crematies te verzorgen. Voor de uitvaartondernemer is dit reden genoeg om te investeren in het kopen of leasen van elektrisch rouwvervoer.

Idealistisch speerpunt

Los van de zakelijke argumenten, is verduurzaming voor Budget Hearses ook een idealistisch speerpunt. Zo helpen wij ondernemers hun uitvaartvervoer te verduurzamen, onder meer via een wagenpark-scan en hulp bij de aanschaf van zonnepanelen en laadpalen. Wij hebben daarnaast het E-Hearse eco-label in het even geroepen, een label dat garant staat voor expertise en betrouwbaarheid op het gebied van milieu- en klimaatvriendelijke elektrische rouwauto’s.
Samen met Green Leave en duurzaamheidsexperts zijn wij continue op zoek naar alle mogelijkheden om uitvaarten minder belastend voor klimaat en milieu te maken.

Voor meer informatie over de rouw-Tesla of onze andere duurzame oplossingen, neem dan via onderstaande link contact met ons op!

 

 

Meer weten over bovenstaande mogelijkheden?

Neem dan via deze link contact met ons op >  www.budgethearses.com

 

Wilt u zich abonneren op onze speciale E-Hearses Nieuwsbrief en alle ontwikkelingen volgen rondom onze Tesla E-Hearse begrafenisauto’s?

Schrijf u dan in via de volgende link > Tesla E-Hearse Begrafenisauto Nieuwsbrief