Chrysler Pacifica Multi-Hearse concept.

De Chrysler Pacifica is te verkrijgen als begrafenisauto met vaste inrichting en als Multi-Hearse. Met de Multi Hearse beschik je over een uitneembare vloer in combinatie met zitplekken, en kan de auto tevens worden ingezet als bloemenauto, rouwauto, volgauto maar ook als reguliere personenauto. Veel veelzijdiger wordt het niet. Geef de overledene én de naasten het afscheid dat zij verdienen. Persoonlijk, passend én onvergetelijk.

Wat is er mooier dan families het meest denkbare afscheid van een naaste te kunnen bieden? Bij Budget Hearses zien we dat de naasten van een overledene steeds meer zelf willen doen. Bied de rouwauto daarom aan, aan u klanten, en laat ze de laatste rit zelf maken. Bij Budget Hearses koop of lease je als begrafenisondernemer jouw rouwauto voor betaalbare prijzen, mede doordat de kostbare verlenging niet nodig is.

De Chrysler Pacifica is leveren met een 3.6 liter V6 benzinemotor en als Plug-in Hybride.

Risicoloos rijden met een plug-in hybride!

De Chrysler Pacifica Hybride kan op voorhand worden opgeladen middels een stekker. Dit kan thuis gedaan worden of op plekken met speciale oplaadpalen. Met de plug-in hybride rijdt u ongeveer 50-70 kilometer volledig elektrisch, en als de accu leeg is laadt de fluisterstille benzinemotor, die fungeert als aggregaat, de accu automatisch op. Dat betekent dat u nooit met een lege accu komt te staan. Dat in tegenstelling tot een volledig elektrische auto.

Voordeel plug-in hybride:

– Duurzaam ondernemen door volledig elektrisch rijden.

– Nooit stil vallen door lege accu.

– Geen uitlaatgassen bij gebruik van accu.

– Bij het remmen wordt de accu weer opgeladen.

– Fluisterstil.

– Veel rijcomfort door hoog koppel en traploos schakelen.

 

When low emission does matter!