Verhuur een rouwauto aan de nabestaande, zodat het laatste afscheid nog persoonlijker wordt!

Het is dé trend op uitvaartgebied: nabestaanden die een actieve(re) rol willen tijdens de uitvaart. Zelf Rijden is een nieuw uitvaartconcept dat naadloos aansluit bij deze ontwikkeling: nabestaanden mogen hun overledene zelf naar de laatste rustplaats rijden in een waardige en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke rouwauto.

Zelf Rijden in het kort
Zelf Rijden biedt de uitvaartondernemer de mogelijkheid om per dag een rouwauto te huren. Nabestaanden en uitvaartleiders mogen deze rouwwagen vervolgens zelf besturen op de dag van de uitvaart.

Actievere rol voor nabestaanden
Zelf Rijden is een initiatief van twee ervaren partijen in Rouwvervoer: Budget Hearses uit Oss en Verstraaten Staatsie Vervoer uit Venray. Beide ondernemingen zagen de wensen van nabestaanden de afgelopen jaren verschuiven: van alles laten uitvoeren door de uitvaartonderneming naar actief participeren.

Meer informatie
Zowel Budget Hearses als Verstraaten Staatsie Vervoer zijn ervan overtuigd dat ze met Zelf Rijden aan een belangrijke ontwikkeling in de uitvaartbranche tegemoet te komen. Meer informatie over Zelf Rijden is te vinden op:  www.zelfrijden.com.