Met de komst van de nieuwe Chrysler Pacifica Hybride rouwauto bij Funeral Assist Noord Holland breidt Zelf Rijden de landelijke dekking uit.

 

Samenwerking

Initiatiefneemster Janneke Verstraaten van Verstraaten Staatsie Vervoer uit Venray kijkt met gepaste trots naar deze nieuwe stap.

Zelf Rijden maakt het mogelijk dat nabestaande de laatste rit van hun geliefde zelf de begrafenisauto mogen besturen.

Door de samenwerking met Funeral Assist Noord Holland is de landelijke dekking uitgebreid met een nieuwe vestiging in de provincie Noord-Holland.

Pieter Dekker van FA Noord-Holland vult aan; “De reacties van nabestaanden zijn niet in woorden uit te drukken. Met dit nieuwe concept verander je een logistiek proces in een levenslange herinnering voor de nabestaande, dit past helemaal in het steeds meer zelf doen bij een uitvaart”.

 

Volgens vaste autoleverancier van Zelf Rijden, Ralph van Ravensteijn van Budget Hearses uit Oss, is deze Chrysler Pacifica Hybride een grote aanwinst voor het Zelf Rijden concept.

Ralph; “Wat deze rouwauto uniek maakt is de mogelijkheid dat er 4 nabestaanden in de auto plaats kunnen nemen voor de laatste rit. Merk, model, ombouwer… een kleine groep mensen zullen het misschien onthouden maar wat nabestaanden nooit zullen vergeten is het intieme moment met hun geliefde onderweg naar de eindbestemming.”

Zelf achter het stuur

Nabestaanden kunnen helpen de overledene te verzorgen. (klein)Kinderen beschilderen de kist in vrolijke kleuren en dragen die eigenhandig. En: men wil steeds vaker zélf achter het stuur van de rouwauto die ze bij zelfrijden.com vinden. Deze auto huur je voor een volledige dag, zo is men regisseur van de route richting crematorium of begraafplaats. Een tussenstop bij de favoriete vislocatie van de overledene is dan gauw gemaakt. Spontane stops zijn mogelijk; nog even die stille pauze bij het park waar hij/zij graag met de hond kwam.

 

Informatie of vragen?

Zelf Rijden werkt in samenwerking met alle uitvaartondernemers en informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Kijk ook op de website, klik hier > “Zelf Rijden” voor een eerste indruk.