Over Budget Hearses

Wat wij doen en kunnen

 • Verkoop, leasing en verhuur van diverse rouwvoertuigen voor uitvaartvervoer en rouwvervoer: staatsieauto’s, volgauto’s, overbrengauto’s, bloemenauto’s. Voor het kopen van een betrouwbaar rouwvoertuig bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Leveren van topkwaliteit rouwwagens met garantie, zowel nieuw als tweedehands.
 • Leverancier van topmerken op het gebied van rouwauto’s: Chrysler, Mercedes-Benz, Cadillac, Lincoln en Volvo.
 • Onderhoud en pechhulp met landelijke dekking in samenwerking met Bosch Car Service
 • Specialisatie m.b.t. inkoop, verkoop en onderhoud van Amerikaanse hearses / lijkwagens.
 • Leverancier van de betaalbare alleskunner Chrysler Pacifica multi-hearse.
 • Aantrekkelijke lease-concepten op maat.
 • Mogelijkheid bieden om nabestaanden zelf de overledene naar de begrafenis of crematie te laten rijden.
 • Het meeleveren van uitvaart-attributen als brancard, koelplaat en schaarwagen.
 • Aanbieden van emissievrije rouwwagens en/of wagens met een lagere CO2-uitstoot.
 • Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer in samenwerking met Bruseco.

Creatieve vervoersoplossingen

Wij leggen ons met bevlogenheid en vakmanschap toe op het bedenken en invullen van creatieve vervoersoplossingen voor uitvaartondernemers, passend bij ieder budget. De specialisten van Budget Hearses denken écht met u mee. Daardoor hebben wij onze klanten een duidelijke meerwaarde te bieden. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot een begrip in de uitvaartsector.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn vervoerders, uitvaartcentra en ZZP’ers die werkzaam zijn in de uitvaartbranche. Zij profiteren van onze kennis, ervaring en oplossingsgerichtheid. Budget Hearses staat voor maatwerkoplossingen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u weten hoe wij uw vraag beantwoorden of wens vervullen? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Waar op te letten bij het kopen, leasen of huren van een hearse / lijkwagen / begrafenisauto?

Waardige uitstraling

Nabestaanden hebben maar één definitief afscheidsmoment: de uitvaart. Het is daarom belangrijk dat de auto waarin de overledene wordt vervoerd een waardige, stijlvolle uitstraling heeft.

Betrouwbaarheid

Een lijkwagen moet betrouwbaar zijn. Niemand wil met pech onderweg komen te staan, zéker niet tijdens een uitvaart. Goed periodiek onderhoud is daarom essentieel. En als het toch onverhoopt eens een keer mis mocht gaan, is snelle doortastende hulp van vakbekwame monteurs van levensbelang. Budget Hearses werkt daarom samen met het landelijk netwerk van Bosch Car Service voor top-onderhoud en pechhulp. En wij bieden alleen uitstekend onderhouden rouwwagens aan. Met garantie!

Merk

Er zijn enkele automerken die bij uitstek geschikt zijn als leverancier van rouwauto’s. Bekende merken voor uitvaarten zijn het Amerikaanse Chrysler, Cadillac en Lincoln. De bekendste Europese begrafenismerken zijn Mercedes-Benz en Volvo. Amerikaanse rouwwagens hebben voor Budget Hearses geen geheimen dankzij onze jarenlange ervaring met Amerikaanse merken. Deze auto’s zijn tijdloos, gracieus en hebben een moderne uitstraling. De nieuwe Chrysler Pacifica multi-hearse is een van onze favoriete modellen: stijlvol, betaalbaar en een multi-inzetbare begrafenisauto.

Kleur

De kleur van een lijkwagen bepaalt mede de uitstraling. Zwart is lang de norm geweest, maar andere (minder sombere) kleuren winnen aan populariteit. Rouwwagens met een grijs, antraciet of zilverkleurig jasje zijn steeds vaker te zien.

Achterkant en interieur

Bij lijkwagens is, naast de uitstraling van de buitenkant, ook de kistruimte erg belangrijk.  Zijn de ruimte en uitstraling voldoende? Ook voor volgwagens is het interieur van belang. Mooie, stemmige verlichting, comfortabele zittingen en genoeg hoofdruimte zijn zomaar wat zaken om op te letten.

Motor

Is de motor dan niet van belang? Ja, wel degelijk. Maar dan gaat het niet om prestaties (zoals accelaratie van 0 naar 100 of wegligging) maar om de vraag of de motor geruisloos is en comfort biedt tijdens het rijden en stationair draaien. Tevens mag de motor geen stinkende walmen veroorzaken. De vraag naar emissievrije begrafenisauto’s zal in de toekomst dan ook stijgen.

Elektrisch rijden​

Een aankomende trend is de rouwwagen met elektrische motor: fluisterstil, onderhoudsvriendelijk en emissievrij. Omdat de afstanden die in Nederland moeten worden afgelegd naar uitvaartcentrum, crematorium of begraafplaats meestal klein zijn, geldt een elektrische rouwwagen als serieuze optie in de nabije toekomst. Budget Hearses volgt deze ontwikkelingen op de voet.

Driek van Erpstraat 39

NL-5341 AK Oss

Telefoonnummer

+31 (0)636538327

YouTube

Ga naar YouTube

Translate »