Chrysler Pacifica Plug-in Hybride

Verkocht

Lease: € 699 p.m.

In een ver verleden werden er stationwagens zonder verlenging verbouwd tot begrafenisauto’s. Op enig moment werden er geen full size Amerikaanse auto’s meer geleverd met genoeg lengte voor een uitvaartkist. Er werd overgegaan op verlengde Amerikaanse auto’s, wat bijvoorbeeld Mercedes-Benz altijd al deed. Maar nu is er de Chrysler Pacifica! De uitvaartauto die al vanaf de fabriek compleet is in lengte, klasse en techniek. ‘Born ready’, dus. Omdat deze niet verlengd hoeft te worden, is de prijs bovendien ongekend aantrekkelijk. Meer dan genoeg reden voor Budget Hearses  om de Chrysler Pacifica in haar collectie op te nemen, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit een vaste inbouw of de multi inzetbare Multi-Hearse.

Multi Hearse tekst

De multi inzetbare Multi-Hearse is uitgerust met een uitneembare vloer, waardoor de auto kan worden ingezet als overbrengauto, staatsieauto, volgauto en nog vele andere mogelijkheden.

Met zijn kleine draaicirkel en vriendelijke uitstraling is deze auto uitermate geschikt om nabestaande zelf te laten rijden.  Wat is er mooier dan families het meest persoonlijk denkbare afscheid van een naaste te kunnen aanbieden. Bied deze Multi-Hearse daarom aan bij uw klanten en laat ze de laatste rit zelf maken. Bij Budget Hearses koop of lease je als uitvaartondernemer jouw rouwauto voor betaalbare prijzen.

Plug-in Hybride

De Chrysler Plug-in hybride kan op op voorhand worden opgeladen middels een stekker. Dit kan thuis gedaan worden of op plekken met speciale oplaadpalen. Met de plug-in hybride rijdt u ongeveer 50-70 kilometer volledig elektrische, en als de accu leeg is laadt de fluisterstille benzinemotor, die fungeert als aggregaat, d accu automatisch op. Dat betekent dat u nooit met een lege accu komt te staan. Dat in tegenstelling tot een volledig elektrische auto.

Meer info => https://budgethearses.com/multi-hearse/

 

MEER INFORMATIE

Bouwjaar: 2016

Brandstof: Plug-in Hybride

Kleur: Antractiet grijs

Transmissie: Automaat

Kilometerstand: 13000 km

Marge/btw: Ex btw

Leaseprijs: € 699 p.m.

72 maanden | slot € 4550,- | aanbetalen btw. Liever geen aanbetaling? Laat het ons weten!

De Bergkamp 44

NL-5825 AH Overloon

Telefoonnummer

+31-(0)654901166

Translate »